» Nyhet! Vinprovning eller matlagningsklass med svensk guide i Barcelona!

Lägenheter i Barcelona

För varje år som går blir lägenheter mer och mer populärt då det ofta kan bli mer ekonomiskt samt praktiskt att ha ett eget litet kök nära till hands. Speciellt för familjer eller vänner som reser tillsammans. Nedan hittar du våra 10 favoriter samt beskrivningar och betyg från lägenhetens gäster. Klicka på lägenhetsnamnet eller på recensionerna för mer information samt priser.  Längst ner på sidan finns också en sökmotor som endast söker igenom Barcelonas alla lägenheter.

​ 
Apartments Sixtyfour

Apartments Sixtyfour x4

Apartments Sixtyfour ligger på avenyn Passeig de Gracia, mittemot den berömda byggnaden Casa Batlló som ritades av Gaudí. Alla lägenheter har luftkonditionering, en platt-TV och en DVD-spelare. 

Booking.com

Casp Apartments

Casp Apartments x6

Dessa moderna och stilfulla lägenheter ligger i den eleganta stadsdelen Eixample, bara 10 minuters promenad från Plaza Catalunya och Las Ramblas. De har plattskärms-TV och gratis Wi-Fi.

Booking.com
Sensation La Sagrada Familia

Sensation Sagrada Familia x4

Dessa ljusa och moderna lägenheter ligger 2 minuters promenad från Gaudís Sagrada Família. På taket finns det en gemensam solterrass och en liten utomhuspool med utsikt över stadens berömda basilika.

Booking.com
BCN Rambla Catalunya

BCN Rambla Catalunya x3

Dessa rymliga och moderna lägenheter erbjuder gratis WiFi och ligger mellan gatorna Rambla de Catalunya och Aribau i centrala Barcelona. 

Booking.com
Rambla 102

Rambla 102 x4

Rambla 102 ligger alldeles i närheten av La Rambla och marknaden La Boqueria. Här erbjuds ljudisolerat boende med luftkonditionering och gratis Wi-Fi. Det centrala torget Plaza Catalunya ligger 500 meter bort.

Booking.com
Luxury Ramblas Rosello

Luxury Ramblas x10

Lägenheten har 5 sovrum, trägolv samt ett vardagsrum med soffa, satellit-TV och DVD-spelare. I köket finns ugn, mikrovågsugn och tvättmaskin. Badrummet har hårtork, dusch och kostnadsfria badprodukter.

Booking.com
Mercedes Heritage

Mercedes Heritage x8

Mercedes Heritage Best Barcelona Apartments ligger i l'Eixample och erbjuder lägenheter med självhushåll i centrala Barcelona, ​​2 km från Plaça de Catalunya.

Booking.com
Happy Apartments

Happy Apartments x8

Happy Apartments erbjuder boende med gratis WiFi mitt emot Gaudís byggnad Plau Güell och 50 meter från Las Ramblas. Här bor du i välutrustade och elegant inredda lägenheter i stadsdelen Raval i Barcelona.

Booking.com
Tendency Apartments

Tendency Apartments x10

Tendency Apartments 9 har ett centralt läge, bara 3 minuters promenad från järnvägs- och tunnelbanestationen Passeig de Gracia i Barcelona. Här erbjuds moderna och luftkonditionerade lägenheter med 4 eller 5 sovrum.

Booking.com
Vale Apartments

Vale Apartments x10

Vale Apartments Barcelona erbjuder boende i Barcelona, 600 meter från Casa Batllo. Lägenheterna har en platt-TV och ett modernt system som gör det möjligt att styra belysningen via en surfplatta.

Booking.com
Booking.com

Läs mer bra artiklar om Barcelona

 Prova vin och Cava 

 Shopping i Barcelona

 La Sagrada Familia