» Klicka här för billiga Hotell och Lägenheter i Barcelona

Gruppresor till Barcelona

Planerar ni att resa i grupp till Barcelona? Vi tar hand om er från det att ni landar på flygplatsen. Vi ordnar era busstransfers, restaurangbokningar, fotbollsbiljetter samt guidade turer i och runt omkring Barcelona.

Boka direkt med oss och ni sparar en hel del pengar då den svenska mellanhanden, som en svensk resebyrå utgör, kan undvikas.

Transfers från och till flygplatsen

Våra transfer är ett prisvärt och smidigt sätt att ta sig från flygplatsen till hotellet. Undvik oärliga taxichaufförer och boka samt förbetala era transfer till fast pris genom oss. Det är ju alltid roligare att färdas tillsammans! 

Vi tar hand om era transfers till och från flygplatsen
Vi tar hand om er busstransfer

Några av alla de saker vi kan hjälpa er med:

Fotbollsbiljetter
Gruppbiljetter till FC Barcelona kan vi ordna det också och till lägre pris än din resebyrå i Sverige. Det är en fantastisk upplevelse att sitta på Camp Nou tillsammans med 98 000 åskådare! 

Fotbollsbiljetter till FC Barcelona
Camp Nou är en fantastisk upplevelse

Restauranger
Det är inte alltid helt lätt att hitta bra restauranger till rimliga priser och där hela gruppen får plats! Undvik otrevliga överraskningar och låt oss ta hand om era restaurangbokningar. Vi har restauranger i alla prisklasser.

Guidade rundturer i Barcelona 
Guidade rundturer i Barcelona. Lär dig mer om staden och dess historia, se Antoni Gaudís välkända byggnader och den medeltida staden med alla sina små mysiga gator. 

Guidade turer på cykel eller med buss
Guidningar i Barcelona även på cykel

Vinprovning 
Efter att ha varit och besökt de största vingårdarna söder om Barcelona såsom Torres, Freixenet och Codorniu och fått förklarat för oss hur man framställer dessa vin och cava slog det mig att detta var som att besöka en stor fabrik, visserligen i en fin omgivning, men trots allt en fabrik.
Så vi började leta i den lilla regionen Penedés söder om Barcelona efter en liten mysig familjeägd vingård. Vi hittade den hos familjen Cusiné och tillsammans med dem anordnar vi nu gruppresor med vinprovning. 

» Läs mer om vår vinprovning här

Vilka är vi som hjälper att anordna er konferens?

Jag som står bakom barcelona-turist-guide.es har många års erfarenhet och lokalkännedom av konferens- och turistbranschen i Barcelona. 
Jag heter Magnus Haggren och jobbar som hotellchef på Sallés Hotel Ciutat Del Prat **** i Barcelona. Jag driver även tillsammans med min fru ett B&B ute i vindistriktet Penedés strax utanför Barcelona.

» Sallés Hotel Ciutat Del Prat ****
» B&B Wine and Cooking Penedès

Vi samarbetar bland annat med Jonas Ljunggren som är en av endast tre officiella svensktalande Barcelonaguider vilket ger han tillträde till exempel Park Guell och Sagrada Familia där endast officiella guider får guida. 

För mer information, kontakta oss på info@barcelona-turist-guide.se eller ring 0034 678 043 863 (Magnus).