» Nyhet! Vinprovning eller matlagningsklass med svensk guide i Barcelona!

Konferenshotell

Konferenshotell i Barcelona finns i en mängd olika stilar och prisklasser. Alla hotell som vi samarbetar med är personligen inspekterade och godkända av oss.

Gran Hotel La FloridaGran Hotel La Florida - priser / boka

Anordna mötet på ett konferenshotell i Barcelona och njut samtidigt av ett behagligt klimat med möjligheter till rekreation och stadsliv. På ett konferenshotell i Barcelona kan verksamheten diskuteras och utvecklas under några intensiva men samtidigt avkopplande dagar. I Barcelona finns det konferenshotell som ligger nära stranden eller uppe i bergen, ultramoderna eller gammaldags gemytliga. Utbudet av konferenshotell i Barcelona är mycket varierande och staden har valts ett flertal gånger till en av Europas bästa konferensstäder, Något man förstår när man upplevt denna fantastiska stad!

Grans Hotel Central
Grand Hotel Central - priser / boka

Närheten till Medelhavet

Med kilometer långa sandstränder och närheten till havet gör att man efter konferensen snabbt kan byta om till badbyxor och ta sig ett dopp. Eller varför inte varva ner med en drink på någon av strandbarerna, som här kallas ”chiringuitos”, blickandes ut över Medelhavets blå vatten. Vad man än väljer så görs sig närheten till havet och stranden alltid sig påmind i Barcelona!

Hotell W och Barcelona
Stranden är alltid närvarande i Barcelona - I förgrunden syns hotellet W Barcelona.

Här kan man äta på flera av Spaniens bästa fiskrestauranger, segla en privat regatta eller ta en drink på de många barer och klubbar som finns vid hamnen, många med utomhus terrass och en DJ som skapar den rätta atmosfären.

Vid Medelhavets strand så erbjuder Barcelona allt från en avkopplande stund i solen till ett hektiskt nattliv!