» Nyhet! Vinprovning eller matlagningsklass med svensk guide i Barcelona!

Guide till nudiststranden Mar Bella

Mar Bella-stranden är ca 512 meter lång och ligger österut på Barcelonas strandpromenad. Mar Bella är en av de stränder som uppstod från stadsutvecklingen av strandpromenaden som genomfördes 1992 för OS i Barcelona.

Mar Bella stranden en vårdagMar Bella stranden en vårdag

Mar Bella-stranden tillhör Sant Martí-distriktet och används mest av boende från detta område, som regelbundet och i stort antal åker dit. Stranden har ett populärt nudistområde.

Mar Bella har ett populärt nudistområdeMar Bella har ett populärt nudistområde

Nära Bac de Roda bryggvatten finns en lekplats och en volleybollplan. Andra fritidsanläggningar på Mar Bella-stranden inkluderar en basketplan, en skateboardbana och ett bordtennisbord på den högsta delen av strandpromenaden (Passeig Marítim), nära Mar Bella sportpaviljong. Det finns också ett nautiskt centrum med vattensporter på den västra änden av stranden.

Mar Bella ger enkel åtkomst och njutning för alla, med särskild uppmärksamhet åt dem vars mobilitet är begränsad på något sätt: den har parkeringsplatser där det är lätt att nå den torra stranden, visuell och taktil skyltning och information, anpassade toaletter, trä gångvägar som når vattnet så nära som möjligt och anpassade duschar med stolar.

På stranden av Mar Bella vajar Ecoplayas flaggan som erkännande av dess kvalitet och service.

Fakta och Utrustning

Utrustning tillgänglig på stranden