» Kolla in vår nya vintur! Dagsutflykt med Vinprovning, Cava, Lunch och Infinity Swimming Pool!

Guide till stranden Llevant - perfekt för hundägare

Detta är den sista av de senast skapade stränderna på Barcelonas strandpromenad. Beläget bredvid Nova Mar Bella Beach, slutfördes stranden sommaren 2006. Den är cirka 375 meter lång.

Stranden är populär bland hundägareStranden är populär bland hundägare

Llevant Beach har ett område avsatt för hundägare och deras husdjur under hela sommarsäsongen.

Llevant-stranden är resultatet av rivningen av en gammal vågbrytare, "Escullera de Prim" och byggandet av plattformen som var avsedd att vara värd för den marina djurparken. Det öppnades tillfälligt sommaren 2006.

Denna strand har också en volleyboll, som ligger vid västra änden nära bryggan som skiljer den från stranden Nova Mar Bella.

Llevant Beach ger enkel åtkomst och njutning för alla, med särskild uppmärksamhet åt dem vars mobilitet är begränsad på något sätt: den har parkeringsplatser där det är lätt att nå den torra stranden, visuell och taktil skyltning och information, anpassade toaletter, gångvägar som når vattnet så nära som möjligt och anpassade duschar med stolar. Kollektivtrafiken har också anpassats för att ge lättare åtkomst.

Fakta och Sevärdheter

Fakta och sevärdheter Llevant strand


LÄS FLER ARTIKLAR OM BARCELONA

Så flyger du billigt till Barcelona
Så flyger du billigt till Barcelona
Bli specialist på att hitta billiga flygstolar till Barcelona. Här finner du information om vad du ska tänka på innan...
LÄS MER
Girona Flygplats
Girona Flygplats
Här hittar du information om Gironas flygplats, hur du tar dig från Girona till Barcelona samt tips på hotell nära fl...
LÄS MER
Barcelonas Flygplats El Prat
Barcelonas Flygplats El Prat
Barcelona internationella flygplats El Prat ligger 12 km söder om stadscentrum. Flygplatsen har 2 olika terminaler: ...
LÄS MER